Gas Station Locator
Jeftino gorivo blizu Vas

Uštedite vrijeme i novac! Odaberite najbliže benzinske postaje s najnižom cijenom. Gas Station Locator prikazuje benzinsku postaju koja je blizu Vas i koja ima najjeftiniju cijenu goriva.

Statistika razvoja

  • +264

    ispijenih kava
  • +10k

    linija koda
  • +100

    poslanih mailova

O Gas Station Locator Timu

Tko stoji iza Gas Station Locator aplikacije?

Na Gas Station Locator aplikaciji ne radi tim front-end i back-end developera kao na konkurentskim aplikacija već jedan student osječkog FERIT-a. Aplikacija je napravljena kao projekt za učenje pravljena aplikacija u Androidu između ispitnih rokova. Sam razvoj nije ništa koštao i nije sponzoriran od niti jedne tvrtke u aplikaciji. Čitav projekt iznosi 0 kuna jer je sve napravljeno samostalno od dizajna i programiranja do rudarenja podacima i marketinga. Zamisao Gas Station Locator aplikacije je ispunjavanje glavnog zahtjeva koji se nameće u Jugoistočnoj Europi, a to je pronaći jeftino gorivo koje je blizu Vas. Ekonomska kriza utječe na budžete svih i jako je važno uštedjeti svaku lipu.

Osim hrvatskog jezika u Gas Station Locator aplikaciji su prisutni i drugi jezici, a za te prijevode su zaslužni moji prijatelji koji su izdvojili svoje vrijeme za pomoć. Zahvaljujem se Jovanu, Ajdinu, Mladenu, Marinu, Marku, Karli, Severini, Zekiriji, Rebeci i Veronici. Veliko hvala i drugima koji su direktno i indirektno sudjelovali u razvoju ovog projekta svojim savjetima i testiranjima.

Društvene mreže

Lajkajte i šerajte nas!